tirsdag den 8. marts 2016

Paradise hotel 2016 Afsnit 2

Resume af Paradise hotel 2016 afsnit 2

Deltagerne møder op til morgenmaden med en blandet følelse, de er glade efter en fed fest i går, men samtidigt frygter de, at en ny deltager vil tjekke ind meget snart. Efter morgenmaden støder de på Rikke, som står nede i loungen med en frø. Rikke fortæller: At lige om lidt får en af de fem piger muligheden for ”at kysse frøen”. Den pige, som kysser frøen først, vil få en stor magt. Rikke tæller ned fra tre, og Caroline bliver den pigen som får magten, da hun var hurtigst. Det bliver Carolines partner Kasper selvfølgelig skuffet over, men straks sur, da han finder ud af, at han skal flytte på solo. Caroline skal derimod gå ned på sit værelse, hvor hendes prins venter. Få sekunder efter kommer Carolines prins, som er Kasper fra sidste sæson. Hun er chok over, hvor pæn han er. 
Der kommer et brev til dem, hvor der står: de er et låst par indtil Rikke ophæver fortrydelsen.
Paradise hotel 2016 afsnit 2: Patrick
Caroline viser Patrick frem for de andre deltagere. De andre piger, kan heller ikke komme sig over, hvor lækker han er, og især Michelle vil gerne have fingrene i ham. Hvorimod drengene er bekymret, fordi Patrick kender hotellet og spillet. 
Der bliver hygget i poolen resten af dagen, og talt en smule taktik. Caroline forsøger at overbevise sin gamle partner Kasper om, at hun vil vælge ham til hver en tid (dog lyver hun). Hun vil allerhelst score Patrick ligesom Michelle.
Under aftensmaden kommer der et brev: ”der er prinse og prinsesse fest om lidt”.
Festen er godt i gang, men pludselig kommer der et brev til Caroline. Hun skal vælge tre drenge, som skal gå på kyssepladsen med det samme (hun må ikke vælge Kasper og Patrick).
Caroline vælger: Cain, Jonas og Mathias. De er selvfølgelig alle bekymret, da de tror, det er noget negativt. Drengene går op på kyssepladsen, hvor der ligger en pige med bind for øjnene. De skal på skift give hotellets nye pige et kys, når de har givet hende et kys, skal de gå tilbage på hotellet. Efter at have fortalt de andre deltagere, hvad der er sket, bliver folk lidt nervøse, men festen går hurtigt i fuld gang igen. Julie er nøgen i poolen, og Kasper og Michelle flirter. Caroline bliver utrolig sur på Michelle, fordi hun vil have Patrick for sig selv. Så da Caroline endelig får muligheden for det, når de er gået i seng - snakker hun løs med Patrick, men han bliver egentlig bare mere og mere irriteret, fordi han forsøger at sove. Til sidst falder alle i søvn.


Glæd dig til i morgen på paradise hotel 2016 afsnit 3: hvor Maria, 18 år og fra odder, tjekker ind. Samtidigt skal en deltager forlade hotellet og der er pandoras æske!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar