onsdag den 9. marts 2016

Paradise hotel 2016 afsnit 3

Paradise hotel sæson 12 afsnit 3: hvem ryger ud Tilla eller Kasper
Deltagerne sidder til morgenmaden og snakker om, hvornår den nye pige fra i går tjekker ind på hotellet. Og lige pludselig kommer den nye pige, som er 18 årige Maria. Hun fortæller, at hun skal vælge den dreng, der gav hende det bedste kys i går, og han vil blive hendes partner. Hun synes at det bedste kys blev givet af Mathias. Mathias og Maria i er nu et låst par. Og Mathias tidligere partner Tilla skal flytte på Solo. Mathias er bestemt ikke tilfreds for situationen, fordi Tilla var hans drømmepartner. Imens den nye pige bliver vist rundt, vælger Caroline og Julie at gå ned på et af værelserne, hvor de onanerer sammen.
Deltagerne får at vide, at der snart er Pandoras æske og de skal gå i gang med at skrive spørgsmål. Til Pandoras: Maria svarer, at hun synes, at Mathias er den lækreste fyr. ”det overrasker ikke Mathias, men han er ærlig og fortæller at han nu hellere vil sove med Tilla”.  Derefter fortæller Caroline, at hun gerne vil have en trekant med Julie og en anden fyr, hvilket Julie er med på. Michelle bliver spurgt om hun er billig, hvilket Michelle ikke kan forstå (det er Caroline, der har stillet spørgsmålet, men hun benægter).
Pandoras slutter med at deltagerne får at vide: at enten Tilla eller Kasper skal forlade hotellet senere. Det er de andre deltagere, som skal vælge hvem. Da der er et lige antal deltagere på hotellet, skal Tilla og Kasper blive enige om hvilken deltager, der ikke skal have indflydelse. De vælger den nye pige Maria. Herefter går Tilla og Kasper går i gang med at prøve at score stemmer. Tiden går hurtigt og pludseligt er det blevet tid til afgørelsen. Den person som har flest personer bag sig skal forlade hotellet.
Stemmerne fordeler sig således:
Bag Kasper står: Jonas, Julie, Cain, Mathias,
Bag Tilla står: Caroline, Michelle, Joaquin, Patrick og Oliva.

Og dermed skal Tilla forlade hotellet. Tilla er enormt skuffet især over Oliva, som var Tillas bedste veninde og hun havde lovet hende, at hun ikke ville smide hende ud. Rikke fortæller at der ikke længere er nogle låste par. Og deltagerne går tilbage til hotellet, hvor taktikken om i morgen begynder. Kasper og Oliva laver en aftale om at de skal stå sammen nu. Og dermed har de en tremandsgruppe med Patrick+caroline, krudte+michelle (inklusiv dem selv).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar