mandag den 7. marts 2016

Resume: Paradise hotel 2016 afsnit 1 (sæson 12)

Fik du ikke set første afsnit af paradise hotel 2016, så kan du finde det lige herunder. På bloggen kommer der nemlig et resume af hvert afsnit, og ellers er der genudsendelse på tv3 kl. 16 dagen efter.


Resume paradise hotel 2016 afsnit 1 
Så er det blevet tid til endnu en sæson af Paradise hotel og konkurrencen om en halv million kr.

Paradise hotel 2016 afsnit 1: her ses parrene efter første afsnit
Først ankommer drengene til hotellet, som i år hedder: Mathias, Jonas, Kasper, Cain og Joaquin. De falder hurtigt i snak og begynder at tjekke hotellet ud. Især Solo er et sted, man heller ikke vil ende i år. Medmindre man foretrækker at sove i en hængekøje.

Mens drengene hænger ud, ankommer pigerne til hotellet, som i år hedder: Caroline, Oliva, Julie, Tilla og Michelle. Mon ikke der nok skal komme nogle skænderier, for pigerne virker allerede lidt irriteret på hinanden. Caroline mener at Tilla ikke virker som den klogeste pige i skabet. Derefter snakker de om silikonebryster, som ingen af pigerne har på hotellet.

Rikke kommer ind på hotellet for at snakke med henholdsvis drengene og pigerne, som endnu ikke har mødt hinanden. Hun fortæller at i år skal de møde hinanden på en anderledes og mere intim måde. De skal nemlig møde hinanden på tomands hånd, hvor de skal give hinanden et kys og de må ikke sige et eneste ord til hinanden.

Kysserierne starter -  det er meget forskelligt, hvor meget der bliver gjort ud af det. Nogle snaver, andre et forsigtigt kys på munden, mens dagens overraskelse må absolut være Olivia, der vælger at forlade Jonas uden blot at give et kindkys, fordi hun ikke synes han er god nok til hende. Da det kommer til at Tilla og Cain, finder de ud af, at de faktisk kender hinanden fra Randers. Også er der Kasper og Caroline som falder pladask for hinanden.

Efter alle har kysset med alle, skal pigerne bedømme drengenes kys, inden deltagerne skal mødes på terrassen med Rikke samlet for første gang. På terrassen fortæller Rikke at ud fra pigernes bedømmelser bliver drengene nu kåret fra den dårligste kysser til den bedste kysser.
Hotellets dårligste kysser er: Cain
Næst dårligste: Jonas
3 pladsen: Kasper
2 plads:  Mathias
1 plads: Joaquin (krudte)

Nu skal der vælges partnere, og den bedste kysser skal selvfølgelig have lov til at vælge først.

Parrene bliver således
Joaquin – Michelle
Mathias – Tilla
Kasper – Caroline
Jonas – Julie
Cain – Oliva


Derefter er det blevet tid til den første fest for deltagerne på paradise hotel. De to fra Randers viser at de godt kan drikke. Der bliver leget isternings leg, hoppet og kysset i poolen, og aftenen slutter med Tilla og Mathias er sammen i sengen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar