tirsdag den 10. marts 2015

Paradise hotel afsnit 6 - resume

Resume af afsnit 6 på paradise hotel
Om morgenen er stemningen trykket mellem Amalie og Philip. Da Philip valgte at hæve stemmen overfor Amalie igår. 
Philip havde også et skænderi med Sandra i går, men det husker Sandra svagt. Derfor vælger de at lægge det bag sig efter morgenmaden. Dog har parret Philip og Amalie stadig problemer, og de bruger meget tid på at bagtale hinanden. 
Jonas træner hårdt, mens Theis sørger for god stemning..
Formiddagen forløber stille og roligt. Veninderne Christel og Nanna fjoller rundt, for det hele skal jo ikke handle om taktik. Fie er begyndt at falde til i pigegruppen med Christel og Nanna. Nogle af drengene bruger tiden på at holde formen ved lige. Eller rettere sagt: Jonas træner, mens Theis sludrer løs. 



Jonas elsker hører om pigernes histor
Der kommer et brev, hvor der står, at pigerne skal lære Fie bedre at kende, derfor er der arrangeret en tøsefrokost for dem. Under frokosten går Monique meget mod Fie. Da hun skal spørge Fie om noget, lyder det sådan:  Er det ikke hende der, der er blevet mobbet! 
Deltagerne har så småt luret, at der måske kunne være sket noget mellem Theis og Fie i går aftes. Fie fortæller pigerne, at der intet skete. Mens Theis blærer sig overfor drengene. Det betyder Theis har fået øgenavnet "nosse-theis"
Brev: Fie skal i morgen udpege de to piger, som har taget bedst i mod hende. Umiddelbart ligger det lige til højre benet, da hun er blevet gode venner med Christel og Nanna. Men Fie er i tvivl, da Christel er partner med Theis. Fie vil nemlig gerne være partner med Theis. Hvorimod Theis fortæller Jonas, at han har tænkt sig, at bruge Fie som en brik i spillet, så han kan bevise noget overfor sin partner. Jonas er begyndt at hænge mere ud med pigerne, hvilket drengene ikke kan forstå. Jonas hører derfor pigernes onani-snak om eftermiddagen.
Om aftenen festes der, og især Jonas får gået godt til den. Han kysser både med Sandra, Christel og Monique i skjul!
Jonas tror, så længe han ikke fortælle det, så sker der ikke noget. Philip har knap så meget held, han forsøger ihærdigt at få et kys af Monique, men det vil hun absolut ikke. Aftenen slutter med at Theis besøger Fie på solo, hvor de kysser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar