mandag den 9. marts 2015

Paradise hotel afsnit 5 sæson 11

Resume af afsnit 5 på paradise hotel, Fie og Theis kysser, men læs hvem som går hele vejen i aften?  
Den nye uge på paradise hotel starter allerede med et brev til morgenmaden. I brevet står der, at en ny pige tjekker på hotellet om lidt. Alle skal derfor gå i lunchen, hvor værten Rikke venter. 
Theis fortæller, at han håber, der kommer en sød og uskyldig pige ind med lyst hår og blå øjne! Hvilket der faktisk også gør, ind kommer Fie Laursen (kendt for sin blog og pga. hun er blevet mobbet). Især Philip synes, at Fie ser fræk ud.  
Drengene skal på date med Fie med det samme, hvilket efterlader pigerne alene på hotellet. Det giver anledning til snakken om, hvem af drengene mon har den største ...? 

På daten bliver der hygget på stranden, og Fie fortæller om sig selv og sin blog. Pludselig bliver det mere seriøst, da de modtager et brev. Drengene får muligheden for at give Fie en hjælpende hånd. De skal afsløre, når de kommer tilbage på hotellet, om de vil give Fie en hjælpende hånd eller ej. Der skal være mindst 3 drenge, som giver Fie en hjælpende hånd, hvis hun skal have en magt! På hotellet afslører drengene ders valg.
Patrick og Jonas vil ikke give Fie en hjælpende hånd. Derimod vil både Theis, Anders og Philip give hende en hjælpende hånd. Det betyder at Fie får en hjælpende hånd. Hvilket gør især Amalie stik hamrende tosset.
Endnu et brev kommer, hvor der står: at der er bal på paradise hotel i aften og deltagerne skal gøre sig klar på deres værelser. På solo modtager Fie endnu et brev. Hun skal stjæle en af de andres pigers partner for en dag. Den pige som hun vælger, skal ned på solo, og må ikke komme med til ballet.
Fie sender Christel ned på solo, det betyder, at Fie får Theis som partner til ballet. Der bliver danset lancier og Fie får fyret nogle drinks indenbords. Da Fie laver body tequila med alle drengene virker de andre piger bestemt ikke glade. Aftenen ender med et stor skænderi mellem Philip og Sandra. Da Sandra absolut ikke skal fortælle Philip; "at han skal kende sin plads." På værelserne sker der også en del: Fie og Theis putter og kysser. Hvor Monique og Patrick går hele vejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar