lørdag den 14. februar 2015

Hvem vinder paradise hotel 2015!

Hvem vinder paradise hotel 2015

Der er over 70 % chance for at paradise hotel vinderen af sæson 11 bliver en fyr, som kommer fra Sjælland. Og muligvis kan han ses på billedet under, da 53 % af paradise hotel vinderne er blandt dem, der tjekker ind fra start. Få at vide hvorfor traileren til paradise hotel afslører dem som ikke vinder, og hvem der ligger til at vinde i år. 


Paradise hotel deltagerne 2015
Fra venstre: Nanna, Monique, Sandra, værten Rikke, Amalie, Christel.
Fra venstre: Philip, Anders, Kasper, Patrick, Jonas, Can.

Det er nu blevet tid til den 11 sæson af paradise hotel, men hvem af deltagerne ligger umiddelbart til at vinde paradise hotel 2015? Vi har taget et kig gennem tiden og sammenlignet de nye deltagere med viden fra de 10 tidligere sæsoner! Vores paradise ekspert Cathrine har kommenteret undervejs, og dermed er vi nu klar med det sprødeste paradise hotel indlæg til jer.

Udfra alt dette kan du se paradise bloggens bud på, hvem der vinder paradise hotel 2015! Er der mon størst chance for at vinderen af paradise hotel 2015 er brunette eller blondine, ung eller "gammel" mm.

 Har du tænkt over, at der 73 % chance for at en fra sjælland vinder paradise hotel?

 Billeder af de tidligere paradise hotel vindere, hvis du har lyst til at læse mere,
 så tjek vores tidligere indlæg her.


Vinderen er en del af startcastet
Som du kunne læse er der over 50 % chance for at paradise hotel vinderen er en del af første afsnit, der i år starter den 2 marts 2015. Vi tager udgangspunkt i, at vinderen bliver en af de 11 personer, som deltager i første afsnit. Eftersom paradise hotel i år er blevet cuttet meget ned (varer kun 10 uger), og at der kun er omkring 20 deltagere med, skaber det en endnu større sandsynlighed for at vinderen i år er blandt startcastet. 

En fyr eller lady
Der er under 30 % chance for at en pige vinder paradise hotel alene, og eftersom det kun skete indenfor de 3 første sæsoner, må vi erklærer at pigernes chance for at vinde paradise hotel alene ikke er for gode. 
Er vi piger blevet for søde eller stoler vi for meget på vores partner? Det må pigerne gøre, eftersom der er over 70 % chance for at en fyr vinder paradise hotel alene.

Gennemsnitsalderen på vinderen:
Gennemsnitalderen på en paradise vinder er 22,9 år. Vi regner derfor med at vinderen muligvis er 22 eller 23 år i år. Den yngste deltager, der har vundet paradise hotel har været 19 år gennem hele sæsonen, men blev 20 år på dagen, hvor hun vandt. Den ældste vinder af paradise hotel var 27-årige Kasper Birch. 



Hvilken hårfarve har paradise hotel vinderen hyppigst:
Der er større chance for at en paradise hotel deltager vinder paradise, hvis personen har mørkt hår i stedet for lyst hår. Faktisk har 3 ud af 5 af paradise vinderne mørkt hår.

Par eller smutter den ene med pengene alene
Nok det fedeste ved paradise hotel er når vinderen skal findes, og hvor oftest sker det egentlig at deltagerne vælger at dele pengene og sejren. Det ca. hvert 3 par som vælger at dele beløbet og ikke tage røven på hinaden. 

Bliver vinderen også vinder af miss eller mr. paradise 
Chancen for at vores paradise hotel vinder også vinder titlen som miss paradise eller mr. paradise er under 15 %. Det er faktisk kun Tina Maria og Ulven Peter, som har gjort det.



Traileren til Paradise hotel afslører dem der ikke vinder:
For andet år i trak har vinderen ikke været en del af trailerne til den kommende paradise hotel sæson.
I traileren til sæson 10, så vi hverken noget til Martin eller Sandy, som endte med at komme i finalen og vinde. Ligeså i sæson 9, der så vi heller ikke noget til Nicolas eller Sandra. Spørgsmålet er, om tv3 vælger at køre denne stil i år?

Vores Paradise ekspert Cathrine er kommet frem til to grunde hvorfor paradise vinderen ikke nødvendigvis er en del af traileren: 
1) Selvfølgelig, fordi at tv3 ikke vil afsløre vinderen, som den første og bedste. 
2) Paradise består af mange typer: der dem som skal underholde og skaffe seer. Vinderen er nødvendigvis ikke den type. Typen fra traileren står oftest ude i juryen til sidst.

Cathrine fortæller, at ud fra den nye trailer til sæson 11, kan vi allerede se at Phillip ikke vinder, men at han nok skal nå langt. Det samme gælder Monique. Vi har en Amalie som umiddelbart ligner en Sandy og Sandra, så mon ikke hun går langt, og så er spørgsmålet om, hun kan komme langt nok. 


Hvem bliver så vinderen af paradise hotel 2015


Udfra alle de oplysninger, kan vi begynde at sortere deltagerne fra til titlen som vinder af paradise hotel 2015. Vi starter med at smide alle pigerne væk, da chancen for at en pige vinder alene, er meget minimal. I de seneste to sæsoner og i Paradise Reunion har pigerne ikke kunne løbe med pengesummen, drengene har bogstavligtalt snydt dem. Vi skal helt tilbage til sæson 3 før en pige vandt alene.

Hvilken type pige vil så kunne vinde paradise hotel i år
Alle pigerne som har vundet gennem tiden med eller uden partner, pånær den seneste afslappede pige Tina Maria, har været meget fremme i skoene, klar på lidt af vært, og en har endda omtalt sig selv som "en kold skid".

Det vil jeg tolke som et tegn på, at hvis man som pige skal vinde paradise hotel idag, skal man være den mere afslappet pige, strengt sagt ligesom Tina Maria. De seneste typer Sandy og Sandra har haft tendens til at blive snydt lige på målstregen. De typer, som er helt fantastiske at have med på tv og har potentialet til at gå langt, men mangler det sidste til at løbe med pengesummen.

Jeg tror, det samme kan ske i år, at en dreng snyder pigen, så derfor håber jeg, at vi ser en pige, der snyder en dreng (kunne muligvis blive Amalie). Hvis det initiativ ikke bliver taget, så skal der være en Tina-maria type, for at pigerne kan være en del af sejren.

Drengene på motel, men hvem vinder paradise hotel
Fra venstre: Can, Anders, Patrick,Kasper, Jonas, Philip.

Vi er kommet frem til at det bliver en af de her drenge, som vinder paradise hotel, se hvad der er for og imod, samt hvem statestikken siger der bliver vinderen:

Philip May: 
+ Fra sjælland
% er 25 år
% har ikke mørkt hår
% kæmpe del af traileren, hvilket betyder han nok bare når langt.
 Vi mener ikke, at Philip May vinder Paradise hotel 11.

Jonas Poulsen: 
% er 18 år (ingen har vundet paradise hotel med den alder) 
+ Fra Sjælland
 Vi mener ikke, at Jonas Poulsen vinder Paradise hotel 11.

Anders Meyer:
% Fra Jylland 
% hotellets sjove fyr (vinder desværre aldrig)
+ 23 år (gennemsnitalderen)
Vi mener ikke, at Anders Meyer vinder Paradise hotel 11. 

Kasper Jessen: 
+  22 år (gennemsnitalderen)
% Fra Jylland 
Vi mener ikke, at Kasper Jessen vinder Paradise hotel 11.

Fra venstre: Anders, Philip, Can, Kasper, Jonas, Patrick.
Så har vi to drenge tilbage, som kandidere til at vinde paradise hotel.

Patrick Brylov:
+ Sjælland 
+ 24 år
+ god til konflikthåndtering
+ mørkhåret
+/%  Pigernes favorit på hotellet.

Can Dursun: 
+ ligner vinderen fra sæson 1 og 10. 
+ Sjælland
+ Mørkhåret
+ 22 år
+/%frygter at havne i skænderi på hotellet



Vinderen af paradise hotel står mellem Can Dursun og Patrick Brylov. 
Patrick har som sagt en fordel, ved at han er pigernes favorit i lækkerhed, mens Can har en ulempe ved at være konfliktsky. Så vi har valgt den mulige vinder, ved at kigge lidt ekstra tilbage på de gamle deltagere. Vi tror på, at Patrick i sidste ende kommer til at minde meget om Daghan, hvilket ikke endte med sejr til storspilleren Daghan. Vi tror, derfor at vinderen af Paradise hotel bliver Can Dursun, som både minder om vinderen fra sæson 1 og 10. 



Nu vil vi høre den mening!
Skriv i kommentaren, hvem du tror, som vinder paradise hotel 11. 



5 kommentarer:

  1. SPOILER SPOILER SPOILER!!!!

    Skriver fra anonym, da jeg faktisk ikke må sige det her.

    Jeg ved, at Patrick ikke vinder. Jeg kender en, som har været på date med ham efter han kom hjem (det bliver jo filmet lang tid inden det bliver sendt), og han har fortalt, at han ikke vinder det.

    SvarSlet
    Svar
    1. Sjovt du skriver det.
      Jeg er kæreste med Patrick!
      Han har ikke været på nogen date efter paradise!😂

      Slet
    2. Hahahahah keep dreaming ^

      Slet
    3. Det er rigtigt nok det er sig der drømmer😏

      Slet
    4. Man må ikke have en kæreste hvis man skal være med i programmet.. cunt

      Slet