lørdag den 2. juli 2016

Se Paradise Carolines lejlighed og hendes roomie Fie

18 årige Caroline Petersen fra paradise hotel sæson 12 boede inden paradise hotel i Frederikssund med hendes forældre. Og arbejdede i føtex i Ballerup. Da der efter paradise hotel følger en masse fester og events, der foregår i kbh, så ville Caroline gerne tættere på byen.


Derfor var det super heldigt at 21 årige Fie Lind, som forsøgte at komme med i paradise hotel 2016, men ikke fik en plads, inden jul havde købt en lejlighed i Birkerød. Og endnu heldige var det at Fie Lind og Caroline mødte hinanden alligevel, selvom Fie aldrig kom til at deltage i paradise hotel 2016. De to piger er faktisk blevet så gode venner, at de også har tilbragt den første uge af sommerferien på roskilde festival sammen. I deres camp "onanist lejren".

Caroline fra paradise er nu flyttet ind i Fies lækre treværelses lejlighed på 80 kvadratmeter med altan. Hvor hun nu kan komme indtil centrum  af København på blot 25 minutter. Carolines drøm er dog stadig at få en lejlighed i København på et tidspunkt. Jobbet i føtex har hun valgt at beholde, men er gået på deltid, så hun har tid til at tage en hf på Frederiksberg.


Paradise Caroline og hendes roomie Fie Lind

Også til billeder af de to pigers lækre lejlighed ved siden af stationen i Birkerød. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar