søndag den 8. marts 2015

Paradise hotel: Hver tredje deltager på solo ryger ud!

Når deltagerne melder sig til den nye sæson af paradise hotel spiller udover festerne, det luksuriøse hotel i Mexico en stor rolle. Faktisk er det enormt vigtigt at sikre sig en plads på et af de luksuriøse værelser og ikke solo! læs hvor dårlige konsekvenser det har at sove på solo herunder.

Paradise hotellet 2015

Når deltagerne ender på solo, er det oftest til stor irritation og vrede! Hvilket vi andre herhjemme kan underholde os over, men i sidste ende tænker, "nu må du altså lige tage dig sammen! værre er det jo ikke"
Men der kan faktisk være noget om snakken. Det viser sig, at det er sjældent at en deltager kommer stærkt tilbage fra solo. Hele 40 % af deltagerne som har besøgt solo ryger ud inden for meget kort tid.


Det vigtigt at have en god seng på paradise hotel, ellers ryger du højst sandsynligt ud!

Men hvorfor betyder det så meget at deltagerne ikke sover i en skod seng på solo?
Udover det at sove dårligt på længere sigt kan føre til alvorlige sygdomme som demens og mavekræft. Vil koncentrationsproblemer og præsentationsevne være noget som kan påvirke deltagerne på paradise hotel som har sovet i en dårlig seng på solo.

Men det gælder ikke kun deltagerne, det er også enormt vigtig at du tænker på dig selv!
Kostvejlederen Lena Hansson fortæller: Hvis man forkæler og prioterere sig selv, kan man nemmere fungere i alle de rutine arbejdsopgaver, som skal klares.

Hos bedrenætter bestræber man sig efter hvordan du og deltagerne fra paradise hotel deltagerne kan få en god natssøvn.

Vi kan dermed konkludere at en god seng betyder meget for dit helbred! har du en god seng?



(Statestikken er lavet over de første 20 afsnit på paradise hotel sæson 8, hvor 4 af de 10 som røg ud havde besøgt solo en eller flere nætter. Indeholder Affiliate links)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar